boka nu

vi tillhandahåller tjänster av högsta kvalitet

Tjänster

 • klippning och skäggtrimning

  Upplev en unik och distinkt hårklippningsupplevelse i vår frisersalong, där vårt professionella team skapar skräddarsydda frisyrer och stylar skägget noggrant. Oavsett om du föredrar klassisk elegans eller en modern look, garanterar våra barberare en stil som passar din personlighet och livsstil.

  Top barber — Från 720kr Barber —
 • Herrklippning

  En klassisk herrklippning som inkluderar en avslappnande hårtvätt med massage för hårbotten, och avslutas med styling av håret.

  Top barber — Från 420kr Barber —
 • Skin fade

  På en frisersalong erbjuder en unik upplevelse med avancerad klippteknik som skapar en smidig övergång i håret. Njut av en framstående klippningssession och få en elegant och strålande look.

  Top barber — Från 420kr Barber —
 • Traditionell rakning

  En traditionell rakning i sann Randevu-anda! Du rakas med rakkniv. Rakolja, rakskum och dubbla omslag av varma och kalla handdukar inkluderas.

  Top barber — Från 420kr Barber —
 • Skäggtrim

  ”Skäggtrim” är en specialiserad tjänst för trimning och vård av skägg på ett konstnärligt och professionellt sätt. Teamet på Skäggtrim erbjuder sina tjänster med högsta omsorg för män som värnar om sin personliga framtoning och vill upprätthålla sina skägg på ett precist sätt.

  Top barber — från 420 kr Barber —